Procedure Afgelasting - Texel '94

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Procedure Afgelasting

Procedure Afgelasting

Afgelasting door KNVB

Vanaf nu zal de KNVB uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur bekendmaken welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zullen we dit op zaterdag doen om uiterlijk 6.00 uur. Voor de zondagwedstrijden geldt: we communiceren uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur. 

De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via Voetbal.nl (website en app). Houd deze de avond voor de wedstrijd dus goed in de gaten

Afgelasting door consul v.v. Texel’94

Op zaterdag (08.00 uur) en zondagochtend (09.00 uur) worden de velden op sportpark-Zuid gekeurd door verenigingsconsul Huug Snoek. Als hij de velden afkeurt worden de bezoekende verenigingen, onze coördinatoren (en daarna de leider en leden) direct gebeld en staat het op de openingspagina van de website.

 

LET OP: Als het op teletekst staat worden de leden niet gebeld, dus kijk altijd eerst op teletekst. Niet alleen op vrijdagavond, maar ook op zaterdagmorgen kunnen er afgelastingen worden vermeld.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!