Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vervoer uitwedstrijden

Dubbelinterview Ajax-talenten Youri Baas en Youri Regeer: "Ik speelde met jongens die twee of drie jaar ouder waren"

Gisteren om 14:00  Waar Youri Baas (19) nadrukkelijk op de deur van Ajax 1 klopt, behoort naamgenoot Youri Regeer (19) sinds dit jaar tot de eerste selectie. Hoog tijd om kennis te maken en na te gaan hoe hun weg naar Ajax 1 eruitzag. "Ik hing aan mijn vaders been, omdat ik niet wilde trainen." meer »


Interview Radjin de Haan: "Vijftig tot zeventig meter verderop zag ik het vliegtuig liggen. Of wat daarvan over was"

Gisteren om 12:00  Voor altijd blijft hij een van de elf overlevenden van de SLM-ramp in Suriname. Het vliegtuig, met aan boord het Kleurrijk elftal, dat tijdens de landing crashte. Radjin de Haan maakte als enige zijn comeback in het betaald voetbal. Een jaar geleden vulde zijn naam plotseling menig kop van een nieuwsbericht. Hij was opgepakt op verdenking van drugsdelicten. "Ik reken op vrijspraak. Ze hebben niets gevonden en zullen niets vinden." meer »


PANNA! 71 met het PANNA! Prijzengala, hoe word je gescout door Ajax, voetbalstad Londen en onze nieuwe mascotte Sicky!

Gisteren om 10:00  Ja! Eindelijk. PANNA! heeft zijn eigen mascotte. En wat voor één. Vanaf nu is Sicky the Goat overal te zien. In de nieuwe editie van PANNA!, nummer 71, stelt hij zich voor. Daarnaast reiken we de jaarlijkse PANNA! Awards uit, gingen we bij Ajax op bezoek om te vragen hoe je daar als jeugdspeler terechtkomt, maakten we een overzicht van alle merken van Cristiano Ronaldo en maakten we een overzicht van alle voetbalclubs in Londen. meer »


Zo doet Argentini� het tot nu toe op het WK 2022

8 december 2022 15:30  Argentinië is vrijdag de tegenstander van het Nederlands elftal in de kwartfinale van het WK 2022. Nadat de Argentijnen in 2021 de Copa América wonnen van Brazilië (1-0) en afgelopen zomer Finalissima van Italië (3-0), willen ze nu het WK 2022 winnen. Maar hoe doet Argentinië het tot nu toe eigenlijk op het toernooi in Qatar? We nemen de komende tegenstander van Nederland onder de loep. meer »


Voorbeschouwing WK 2022: Nederland - Argentini�

8 december 2022 13:59  Het Nederlands elftal beleeft tot nog toe geen sprankelend WK, maar desondanks staat de ploeg zonder echte problemen gekend te hebben in de kwartfinale van het titeltoernooi. Nu krijgt de ploeg echter een stuk zwaardere tegenstander met Argentinië, dat gezien wordt als één van de favorieten voor de titel. Acht jaar geleden was Argentinië in de halve finale na penalty's te sterk voor oranje. Ook bij die wedstrijd stond Louis van Gaal aan het roer van het Nederland elftal, kan de ploeg van de bondscoach deze keer wel via Argentinië naar de volgende ronde? meer »


Hoe laat, wanneer en op welke zender is Nederland - Argentini�?

8 december 2022 9:22  Het is zover! Nederland staat in de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar. Tegenstander is het Argentinië van Lionel Messi, een van 's werelds grootste voetballers. Zo niet de grootste. Figuurlijk dan, want De Vlo is 1,69 meter. Maar daar gaat dit artikel niet over: hoe laat, wanneer en op welke zender kijk je naar Nederland - Argentinië? De antwoorden op die vragen vindt u hieronder. meer »


Terugblikken op Nederland - Argentini� in 2014

8 december 2022 8:00  Het is 2014, hartje zomer. 9 juli, om precies te zijn. De zon in Nederland zag eruit zoals die er op de vlag van Argentinië uitziet. Precies toen de zon onder ging, werd de wedstrijd tussen Nederland en Argentinië op het WK afgetrapt. Op het spel stond een ticket voor de finale van het WK in Brazilië. Met het oog op de komende wedstrijd tegen Argentinië; hierbij een terugblik op die vorige kraker.  meer »


Jeffrey Talan: "Louis van Gaal blies me van mijn stoel"

7 december 2022 14:08  Jeffrey Talan maakte in 2000 onder bondscoach Louis van Gaal zijn enige doelpunt in het Nederlands elftal. In ELF Voetbal nummer 12 spraken we de huidig assistent-trainer van Almere City over zijn meest dierbare herinnering aan Van Gaal. "Alsof hij boos was, maar dan zonder reden." meer »


Voetbalschoenen kopen: waar moet je op letten?

7 december 2022 10:23  Eens per jaar, twee jaar of voor sommigen zelfs halfjaar is het weer zover: tijd voor nieuwe voetbalschoenen. Je oude paar is kapot, te klein of gewoon niet meer jouw smaak. Nieuwe voetbalschoenen kopen dus! Maar waar moet je op letten? Wij leggen het uit! meer »


Anton Fase bevond zich in Bulgarije in het wilde westen: ?De geruchten gingen dat de clubpresident was ontvoerd door de maffia?

6 december 2022 9:00  FK Kauno Zalgiris gaat Europa in. Anton Fase (22) schoot zijn ploeg hoogstpersoonlijk naar een clubrecord in de Litouwse competitie: tweede. Voorafgaand aan het sportieve succes ging echter een hoop ellende in Bulgarije. Hij vertelt over een gegijzelde president, betalingsproblemen en premies.   meer »


Meer nieuws

29 november 2022 23:09 Samenvatting Nederland - Qatar (2-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!