Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vervoersprotocol

9 maart 2019 15:30

R.Guldemond

Dit document is toegevoegd door het Hoofdbestuur van VV Texel’94 aan de algemene huurvoorwaarden van de verhuurder en dient als aandachtspunt voor de gebruiker van dienst.
De gebruiker van dienst is verplicht deze voor gebruik door te lezen en dit aan te geven op het declaratie formulier.

Regeling gebruik personen bus VV Texel’94

VV Texel’94 huurt personenbussen bij Rentenaar BV, verder te noemen verhuurder, voor het vervoer van spelers van en naar uitwedstrijden welke door de KNVB of met toestemming van het Hoofdbestuur van VV Texel’94 zijn vastgesteld.
De personenbussen worden d.m.v. een huurovereenkomst op datum door de verhuurder beschikbaar gesteld onder een huurders regelement welke door een ieder dient te worden gerespecteerd. Verder heeft VV Texel’94 een aantal regels en voorwaarden toegevoegd.

1. Algemene regels van gebruik

De gebruiker dient zich te houden aan de algemene huurvoorwaarden welke door de verhuurder zijn opgesteld. (deze zijn als bijlage bij dit document gevoegd).
De belangrijkste punten uit dit regelement zijn:

- Bestuurder dient in bezit te zijn van een geldig rijvaardigheidsbewijs, en tenminste 21 jaar zijn.
- Bestuurder dient zich te houden aan de wettelijke en opgedragen verkeersregels.
- Bestuurder dient voor vertrek met de bus de inzittenden te verwittigen van de verplichting tot het dragen van een autogordel indien deze aanwezig is.
- Bestuurder mag niet meer inzittenden meenemen dan waarvoor de bus bestemd is. (Het aantal maximale passagiers wordt vermeld op het dashboard).
- Er mag niet gerookt worden in de bus, ook niet als de bestuurder alleen is en het is ook verboden op wat voor manier ook alcoholische dranken in de bus te hebben of te vervoeren.

2. Verzekering

De inzittenden zijn via een “inzittenden” verzekering collectief verzekerd via de vereniging.
De polisvoorwaarden zijn in bezit van de penningmeester en indien gewenst zijn deze voor een ieder op te vragen of in te zien.

3. Verkeersboetes

Bekeuringen, voor wat voor vergrijp dan ook, zijn voor rekening van de Bestuurder.


Belangrijk : Mocht er onderweg iets gebeuren, pech, aanrijding of andere calamiteit neem dan altijd contact op met de vereniging. Mocht er een aanrijding plaatsvinden, met of zonder letsel neem dan altijd eerst contact op met 112, deze zullen dan zorgen voor de juiste procedure. Volg deze procedure dan ook nauwlettend.Procedure Bus Vervoer VV Texel’94

De vereniging krijgt op de zaterdagen waarop wedstrijden zijn gepland door KNVB of Hoofdbestuur de beschikking over 4 personenbusjes waarin 8 personen vervoerd kunnen worden.

- Op maandag of uiterlijk de dinsdag voor het speelweekend zal de begeleider van het betreffende elftal bericht krijgen dat hij/zij een bus tot beschikking krijgt. De begeleider dient er zelf zorg voor te dragen dat hij 2 extra personen auto’s erbij regelt. (minimaal 1) de begeleider dient zelf in te schatten hoeveel “volgauto’s” hij nodig heeft.

- Voordat de bus bij de Verhuurder wordt opgehaald dient de “Bus map” op het wedstrijdsecretariaat te worden opgehaald. In deze map zijn de navolgende documenten gevoegd:
1. Het huur regelement
2. Regels gebruik bus VV Texel’94 en beschrijving van procedure.
3. Boot en Tankpas
4. Declaratie- , verantwoordingsformulier.
Nadat de “Bus map” is opgehaald kan de bus worden gehaald bij Rentenaar en kunnen de spelers worden opgehaald van de afgesproken afhaalplek (bij grote kei voor OSG).

- Bij terugkeer op het eiland dienen de spelers te worden afgezet op het punt waar zij zijn opgehaald en dient de bus te worden “afgetankt” Dit aftanken dient te geschieden bij garage Grisnigt aan de Bernhardlaan (TEXACO) door middel van de tankpas. Na het aftanken kan de bus worden teruggebracht naar Rentenaar en dient te worden teruggezet op de plaats waar hij ook stond bij het ophalen. Uiteraard dient de bus schoon en zonder schade te worden teruggebracht.

- Na het afleveren van de bus bij Rentenaar dient de “bus map” met daarin het volledig ingevulde declaratieformulier, boot en tankpas weer op het secretariaat te worden ingeleverd. Mocht het tijdstip van terugkomen later zijn dan dat het secretariaat is geopend dan graag de map afleveren / of in brievenbus van Rene Guldemond, Duykerdam 21.

- Declaraties zijn alleen van toepassing op de volgauto’s.
Het maximum aantal van volgauto’s is gesteld op 2. Bij geen gebruik van de bus zal voor 4 auto’s het maximale aantal zijn welke voor declaratie van de reiskosten in aanmerking komen.

De navolgende zaken komen voor declaratie in aanmerking :
1. Aantal retour kilometers vanuit club (haffelderweg) naar de plaats van bestemming tegen een vergoeding van 0,19 eurocent per kilometer onbelast, dit geheel volgens de fiscale regels van de belastingdienst.
2. Overtocht van auto (inclusief inzittenden) met de boot dit op basis van het “Texel Tarief”.

- Uitbetaling van de declaraties worden alleen gedaan als het declaratieformulier geheel is ingevuld en is ingeleverd is op het secretariaat en de bonnen op de juiste wijze zijn bijgevoegd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!