Medewerking Texel '94 teams aan de veiling

veilingsiteOp zaterdagavond 11 maart vindt er een grote veiling plaats in de kantine van Texel '94.

Een aantal clubmensen heeft het initiatief voor deze veiling genomen om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat het mogelijk blijft om alle teams met bussen te blijven vervoeren naar de uitwedstrijden. Dit vervoer wordt ieder jaar weer duurder en kost een heel groot gedeelte van het budget van Texel '94.
 
Op de site http://www.veilingtexel94.nl/ kunnen jullie zien welke kavels er al ingebracht zijn door sponsoren en mensen die de club een warm hart toedragen.
 
Nu lijkt het ons, de veilingcommissie, een leuk idee om alle teams te vragen om iets ludieks in te brengen bij de veiling waar mensen op kunnen bieden. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat een team met zijn allen de auto's van een bedrijf gaat wassen. De mensen die dit wel kunnen gebruiken kunnen dan bieden op het aanbod van het team.
 
Alle teams die een kavel inbrengen bij de veiling staat een leuke verrassing te wachten. Wat dat is laten we nog even in het midden......

Bedenk iets samen met je team en eventueel met je coach en laat ons via de email weten wat jullie bedacht hebben: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.